Дартс игра със стрелички
  • Дартс игра със стрелички

Дартс игра със стрелички

A165
43,25 лв.
Количество
Изчерпано

Дартс игра със стрелички

     Освен, че това е една много популярна и забавна игра, тя може да бъде и един чудесен аксесоар към всяка детска стая или някоя друга по ваш избор, за заведения, офис или вилата.


Дартс играта е за забавление и развлечение на цялото семейство, а също така несъмнено е и един желан подарък.В този комплект игра получавате Стрелички за дартс. Изпробвайте точността на вашата ръка и зрение и вижте какъв ще е резултата, а ако е лош винаги можете да потренирате и да се усъвършенствате и така при следващата игра да сте най - добрите. Предполагаме, че почти всеки знае каква е същността на тази дартс игра, но все пак ние тук сме длъжни да я разясним и на тези, които не им е ясна.


КАК СЕ ИГРАЕ ИГРАТА ДАРТС


Играта се състои от един кръг с множество по - малки вътре в него, този голям кръг е разделен на различни фигури с различни цветове също. Вие трябва да уцелите най – малкия кръг, който е в червено и е в средата или възможно най - близо.


Срещу всяко поле има различна цифра и ако уцелите него имате този брой точки. Така лесно можете да си ги пресмятате, ако желаете, а може и да не го правите, а да се съсредоточите само върху местата на попадения на вашата стреличка.


Разбира се има различни видове игри, но това е пример за нещо по лесно.


Отзад е с клуп за закачане. Тя е двулицева и от другата страна е направена по различен начин пак на подобен принцип и идеята е същата.


Когато Ви омръзне едната, просто я обърнете и започнете да играете. Забавно е, нали?


Ако и Вие смятате така вземете я сега от нашия онлайн магазин и разнообразетe скучните и монотонни дни! 

коплекта включва:

  • 6 стрелички по 14см.  всяка 
  • радиус на дартса 43см. 
  • дебелина на дартса 2 см.
arrow_upward