Прахосмукачка за кола на 12v
  • Прахосмукачка за кола на 12v
  • Прахосмукачка за кола на 12v
  • Прахосмукачка за кола на 12v

Прахосмукачка за кола на 12v

A152
10,27 лв.
Количество
Изчерпано

Прахосмукачка за кола на 12v


Тук Ви представяме тази прахосмукачка за кола. Тя е много практична и удобна за употреба. С нея ще можете да почистите, дори и най - трудно достъпните места на вашия автомобил.

Начин на употреба:

за да я използвате, трябва да пъхнете захранващия й кабел в отвора на запалката на колата и да включите бутона на „ON”.след като приключите с почистването, трябва да я изключите и да извадите кабела.

Тази прахосмукачка е с вадещ се контейнер, пластмасов конектор и филтър и за да отстраните насъбралите се боклуци, извадете филтъра и конектора и ги изпразнете. Има специален бутон за отваряне на контейнера. За да поставите правилно обратно контейнера и той да пасне, трябва щипката му плътно да прилепне към отреденото място за това. За по - лесно поставяне може да държите бутона за отваряне, докато горната част на контейнера е в напълно затворено положение.

Прахосмукачката трябва да се използва максимум 10 мин. ,след това трябва да се остави да се охлади за 5 мин. Ако забележите, че прахосмукачката започва да прегрява – изключете я веднага, а също и захранването и. Оставете я да изстине.

ВНИМАНИЕ: МАКСИМАЛНОТО ЗАХРАНВАНЕ Е НА 12 V. НЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ В ДРУГИ ИЗТОЧНИЦИ!

Не давайте излишни пари за автомивки, от които често оставате недоволни! Сега е време за революционния продукт от онлайн магазин - прахосмукачка за кола! Осигурете си чистота и комфорт навсякъде и по всяко време!


ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Тя е с миещ се филтър и накрайник за лесно отстраняване на всякакви отпадъци - трохи, косми, пепел от цигари, прах, пясък и др.

Дължината на кабела й е 2.6 метра.

Размерите и са: 28 x 10.9 x 9.0см.

arrow_upward