Колан за отслабване сауна Велформ
  • Колан за отслабване сауна Велформ
  • Колан за отслабване сауна Велформ
  • Колан за отслабване сауна Велформ

Колан за отслабване сауна Велформ

A75
11,42 лв.
Количество
Изчерпано


Колан за отслабване сауна Велформ


Затоплящ Колан за отслабванесауна Велформ Колан за отслабване сауна Велформ. Обикновено отслабването е един доста неприятен процес, защото есвързан с изтощителни диети и изморителни тренировки във фитнеса, заради това всички искат да имат желаната от тях слаба фигура, но като знаят през какво трябва да преминат, малко хoра се решават на тези стъпки или и ако го направят не издържат и се отказват доста бързо, така се завъртат в един непрекъснато повтарящ се цикъл от диети, физически натоварвания и тяхното спиране!

Много често  постигнали някакъв резултат, но когато спрът, засъжаление килограмите им бързо се възвръщат, дори понякога двойно.


ОТСЛАБВАЙ с ЛЕКОТА! Сега вече можете да отслабнете с лекота и то по - доста приятен за Вас начин с затоплящ колан за отслабване Велформ със сауна ефект, който прави това, посредством прелестен сауна ефект, така Вие ще имате идеалната фигура, която сте желали и по един полезен и релаксиращ начин!


Затоплящ колан Велформ съчетава най- доброто от класическите методи за отслабване и елиминира техните недостатъци! Затоплящ колан разрушава мастните натрупвания, неговия пет степенен сауна ефект генериращ концентрирана топлина разгражда мазнините по естесвен начин чрез изпотяване и така редуцира целулита и оформя бедрата, седалищните части и коремните мускули.


Просто трябва да поставите колана, да настроите интензивността, да изберете програма и да се наслаждавате, докато вашия затоплящ колан върши цялата работа! С него можете да фиксирате топлинния ефект върху определена зона и да отслабвате точно там, където е необходимо!  Вземете затоплящ колан за отслабване със сауна ефект Велформ сега и се отдайте на едно невероятно усещане, при това с топящ килограмите Вибриращ колан за отслабване


Тридесет минути са напълно достатъчни, за видим с просто око резултат! 


arrow_upward