Турмалинова яка
  • Турмалинова яка
  • Турмалинова яка
  • Турмалинова яка
  • Турмалинова яка
  • Турмалинова яка
  • Турмалинова яка

Турмалинова яка

B63
13,50 лв.
Количество
Изчерпано


Турмалинова яка


Тази турмалинова яка е създадена по японска технология. Тя има три високотехнологични слоя със специална структура и въздействие.

Има моментален ефект, бързи резултати и гарантирано качество.

Тази турмалинова яка е особено подходяща  и за хора със заседнал начин на живот и работещи с компютър.


Тази яка има бърз загряващ ефект, ефективно поддържа врата, главата и подпомага движението.


Турмалиновата яка създава постоянно магнитно поле с оздравително действие върху акупунтурните точки,с инфрачервена топлина е за стимулиране на кръвоолращението и е с отрицателни йони за бръз възстановителен ефект.също така е с турмалин, постоянни магнити, които са пет и са разположени в центалната  и част и е с ограничен германий и бамбукови въглища.


Всички съставки са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, която е изградена от полимерни влакна.Съставни елементи:

Турмалин Постоянни магнити Отрицателни йони Инфрачервена топлина Органичен гермаций Бамбукови въглища


Ефективно подпомага при: Болка и схващане в областта на шията Болки в раменете и горната част на гърба Стрес, напрежение, тежка умствена работа


Шипова; ревматизъм; плексит Главоболие, простуда, настинка, умора Световъртеж Втрисане Проблеми с  кръвообръщението Сънливост Проблеми с щитовидната жлеза Хроничен


тонзолит Шийна остеохондроза Особено подходящ за хора със заседнал начин на живот и работещи с компютър

Допълнително действие:

Бърз загряващ ефект Ефективно поддържа врата, главата и подпомага движението Постоянно магнитно поле с оздравително действие върху акупунктурни точки Инфрачервена топлина за стимулиране на кръвообръщението Отрицателни йони за бърз възстановителен ефект Използването на яката нормализира функциите на осте областите ( клетки, образуващи костната тъкан), възстановява ставите, междупрешленните дискове и костната тъкан.


Засилва устойчивостта на костите,стимулира производството на синовиална течност и осигурява надеждно смазване на ставните повърхности.


Носенето на турмалинова яка намалява износването на дисковете при шийната остеохондроза, подобрява състоянието и функциите на шийните прешлени.


Повишава еластичността на костно-ставните връзки, премахва мускулно напрежение,стрес, повишава устойчивостта и издръжливостта на организма. Помага за по-бъзо тонизиране на тялото и по-ефективносправяне с умората, напрежението и стреса и оказва общо-укрепващо действие върху организма. Особено подхождаща за хора работещи всекидневно на компютър.
Начин на употреба:

Използването на турмалиновата яка води до постигане на бърз и траен резултат. Препоръчително е да се постави на голо в зоната на врата и внимателно да се пристегне със страничните ластици. В рамките на няколко минути ще се усеща загряващ ефект. В общия случай за максимален резултат е препоръчително преди употреба, яката леко да се навлъжни.


Продуктът може да се използва и без дас е навлажни, но вслучай за парене. Те са напълно нормално явление и не пречат на кожата, катоследсваляне на продукта, бързо изчезват . Препоръчителното време на първите сеанси е 5-10 минути 2 пъти на ден.


след 7 дни времето за един сеанс може да достигне 10-15 минути 2 пъти на ден и дасе поддържа такъв режим 3-4 месеца.
след едномесечно прекъсване курсът може да се повтори като се съблюдава същия режим.

Как да се грижим за яката?

   Изплаквайте продуктите на ръката с хладка вода, без перилни и миещи препарати. Не ги дръжте дълго време във вода, за да не нарушите техните свойства. Не ги извивайте на ръка! Да не се сушис ъс сешоар! Да се подсуши с кърпа и да се остави на хладно и проветриво място до окончателно изсъхване!


Противопоказани:

Да не се използва при хора с висока температура, при открити рани на кожата, травма на меките тъкани в областта на използването на яката, при бременни жени и малки деца. Бъдето внимателни, ако имате кожни алергии. Не носете яката, ако имате склонност към силно кръвотечение,след прекаран хеморогичен инсулт, при хиперфункция на щитовидната жлеза, при индивидуална непоносимост. Не се препоръчва носенето на продукт, ако за вашето състояние загряващия ефект е противопоказан (ако лекарят Ви е препоръчал това), при обострено състояние (активен болков период) при дископатия и дискова херния.


arrow_upward