Турмалинови наглезенки (2бр)
  • Турмалинови наглезенки (2бр)
  • Турмалинови наглезенки (2бр)
  • Турмалинови наглезенки (2бр)
  • Турмалинови наглезенки (2бр)

Турмалинови наглезенки (2бр)

B66
12,21 лв.
Количество
Изчерпано


Турмалинови наглезенки (2бр)


Турмалинова наглезенка Турмалиновата наглезенка ще бъде изключително полезна при артрити, артрози, тромбофлебити, при травми за намаляване на болката и възпалителните процеси в областта на глезенната става, болести свързани с кръвоносните съдове на краката, навяхване на глезена, болки в ставите и при промяна на времето;

при активно спортуване или тежки физически натоварвания; шипове, подутини и отоци по краката, глезена и пръстите и др.

    турмалинови чорапи Може да се използва самостоятелно, но и с други лекарства за облекчаване на състоянието. Турмалиновата наглезенка е направена по специална технология да пасва идеално по формата на крака като същевремено е мека и удобна.


Наглезенките се захващат и пристягат по-добре и благодарение на двете залепващи ленти, така можете индивидуално да ги регулирате.


Начин на употреба:

прикрепете плътно наглезенката към крака си със самонагряващите й части към кожата и залепете лепенките.

След около 15-30 мин. ще започнете да усещате топлина.

Времето на престой е според вашите индивидуални нужди.

Ако чувствате прекалена топлина я махнете. Още известно време след махането ще усещате топлината, което е нормално. Ако навлажните леко нагряващите зони ефектът й ще е по –силен - ще усетите повече топлина и то по – бързо.


Грижи за Продукта:


след известен период на употреба е желателно турмалиновите наглезенки да се измият.

Но за това не трябва да използвате прах или други препарати, а само вода., за да не се увреди ефективността на материала.

Обаче не трябва да ги накисвате дълго време във вода или избелвате.след изпиране трябва да изсъхнат естествено, не на пряка слънчева светлина.


Противопоказания:

Турмалиновите наглезенки НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРИ : На места с рани; От бременни и кърмещи жени и деца до 12 год. С повишено внимание при изразена хиперфункция на щитовидната жлеза Онкологично болни с III-IVстадий; Кръвотечения; Болни с кардио стимулатор; Висока температура;



Комплектът се състои от:

2 бр. турмалинови наглезенки

Размер: универсален турмалинови чорапи

arrow_upward