• -45,58 лв.
Покенон Раница за фенове
  • Покенон Раница за фенове
  • Покенон Раница за фенове
  • Покенон Раница за фенове

Покенон Раница за фенове

A89
107,93 лв.
62,35 лв. Спестявате 45,58 лв.
Количество

Покемон Раница за фенове

Покемон раница за всички фенове на играта Покемон

Май вече не остана някой, който да не знае за така популяната игра в момента Покенон, която има милиони фенове по целия свят.

Просредством своите телефони те се впускат да търсят покемони на най - различни места, като намирането на всеки един им носи определен брой точки.

Ако видите някой човек застанал по средата на пътя, взиращ се в телефона си, обикаляйки насам – натам, търсещ нещо, не се учудвайте, на някои може да им се стори като луд, но по - добре запознатите ще разберат, че той всъщност търси покемони.

За любителите на тази игра производителите са измислили най - различни аксесоари като тази раница например, която освен че е много оригинално направена, ще им бъде и много полезна при внезапното им тръгване за някъде в опит да намерят поредния покемон, защото ще могат да я вземат бързо и всичко, което им е необходимо ще бъде с тях.

Освен това в раницата има и удобно отделение, специално направено за телефон, за да бъде той лесно видим и достъпен по всяко време. Тази раница е достатъчно голяма да побере и множество учебници, така че спокойно можете да си я ползвате и за училище. Поръчай раница Покемон от онлайн магазин .
ХАРЕКТЕРИСТИКИ: 

ширина

32 см.,

дълбочина

20 см. 

височина -

48 см.

поръчай раница Покемон от онлайн магазин .

Раница е достатъчно голяма да побере множество учебници.

arrow_upward