Лепящи стикери за хладилник
  • Лепящи стикери за хладилник
  • Лепящи стикери за хладилник
  • Лепящи стикери за хладилник
  • Лепящи стикери за хладилник

Лепящи стикери за хладилник

D70-BF-1006
Размер
Mодел
14,98 лв.
Количество
Продукта е наличен в няколко варианта

Лепящи стикери за хладилник

Обикновено когато тръгнете по магазините за бяла техника виждате, че най- използваните домакински уреди, като хладилниците например, са в изчистен бял или черен дизайн. Много рядко може да попаднете на такъв в пастелни цветове, а дори и да намерите – той е чисто оцветен в съответния цвят. А какво, ако искате да внесете малко разнообразие в кухнята и да разчупите визията на иначе скучния ви хладилник с нещо шарено, красиво и същевременно стилно?
И тук на помощ идват лепящите стикери за хладилник, които много бързо се превърнаха в хитов продукт по продажби веднага щом стъпиха на пазара. И как няма да станат хит, като са толкова шик!
С помощта на лепящите стикери за хладилник може да преобразите изцяло излъчването на вашия хладилник и нещо повече: да внесете стил, уют и разчупена визия в своята кухня. Да не споменаваме и за децата, които с радост ще ви помогнат с облепянето на хладилника. Може да избирате от няколко дизайна – морски пейзаж, любов, тропическа хармония или стикер с кафе, чай и торта мотиви.
Изборът изцяло зависи от вас, а вашият хладилник очаква да го „облечете“ в нещо стилно и внасящо настроение!

Характеристики:

·         Различни модели с пейзажи и мотиви;
·         3 различни размера налични;
o   50 х 120см
o   60 х 150см 
o   60 х 180см 

arrow_upward