Много удобна възглавница за сядане
  • Много удобна възглавница за сядане
  • Много удобна възглавница за сядане

Много удобна възглавница за сядане

D28
26,62 лв.
Количество
Изчерпано

Ще подобрите стойката си моментално!

В разгара да напрегнатото ежедневие и ангажиментите, не винаги можем да релаксираме пълноценно и умората понякога си казва думата. За щастие, вече има и бърз и лесен начин за отдих дори да сте далеч от мекото си кресло и удобното легло! Приветствайте вашия нов пътеводител към истинската почивка- удобната възглавница за сядане!
Тя притежава изключителна мекота и ще ви накара да се почувствате като в облаците! Забравете за прекалено твърдите възглавници, които причиняват дискомфорт и никога не носят желание резултат от почивката. Възглавницата за сядане е подходяща за хора, седящи ежедневно на компютъра или извършващи друга дейност, която натоварва и деформира стойката им.
Кажете сбогом на изморителни часове в офиса зад бюрото и се пригответе за страхотно удобство и отдих. Възглавницата за сядане е подходяща за всяка фигура и спомага за нормалната стойка, благодарение на това, че приляга анатомично на всеки. Подарете си заслужена и чудесна почивка където и да се намирате събрана в един единствен артикул!
Възползвайте се от тази възможност и няма да съжалявате!

 Характеристика на продукта:
Притежава слой от мемори пяна и термоустойчив гел
Прави всеки стол истинско удобство
Прохладна през летните месеци
Притежава затоплящ ефект при по-ниски температури

arrow_upward