Колело за коремни преси
  • Колело за коремни преси
  • Колело за коремни преси
  • Колело за коремни преси
  • Колело за коремни преси

Колело за коремни преси

B101
15,26 лв.
Количество
ИзчерпаноКолело за коремни преси


Колелото за коремни преси e един лесен и много ефективен уред. Освен че, оформяте идеално корема с него, развивате мускулите на и раменете, пояса, ръцете. Неговото предназначение е за силови и кондиционни тренировки. Колелото за коремни преси е леко и компактно, не заема много място при съхранение и можете да го носите навсякъде.


Уредът ес две колела за отлично сцепление и максимален контрол. Има и меки дръжки за комфорт при употреба и за да не нараните ръцетеси.

При ежедневни тренировки,след кратък период от време, ще видите как мускулатурата Ви бързо се променя.


Забележка:


 Използвайте уреда с постелка за фитнес за повече комфорт на коленете.


Начин на употреба:


трябва да застанете с лице към пода като държите уреда здраво с две ръце и да се плъзнете напред. Колкото повече изпъвате тялото си, толкова по-трудно ще контролирате връщането му назад,с което си гарантирате ползотворна работа с коремните мускули.

Препоръчително е да се направят 10 такива повторения. Това колело за коремни преси е много употребявано редица години в тренировките на най-добрите атлети, защото здравата средна част на тялото е допринася сила в цялото тяло.

Важно!

Дишайте правилно! Когато се плъзгате напред с колелото – вдишвайте, а когато правите това назад – издишвайте. Можете също така да вдишвате и издишвате в началото на упражнението. Не е удачно да правите 3,4,5 повторения само с едно вдишване.


Препоръчително е уредът да се използва в определени дни за тренировка на коремната област.

Да не се използва:

Ако имате контузия в коремните мускулни или пък в колянната става. При хор ас голямо наднормено тегло и напълно начинаещи.

arrow_upward