Турмалинов колан за гръб и рамене
  • Турмалинов колан за гръб и рамене
  • Турмалинов колан за гръб и рамене
  • Турмалинов колан за гръб и рамене
  • Турмалинов колан за гръб и рамене
  • Турмалинов колан за гръб и рамене

Турмалинов колан за гръб и рамене

B64
13,95 лв.
Количество
Изчерпано


Турмалинов колан за гръб и рамене


Това е турмалинов колан за облекчаване на болки в раменете и гърба, но и не само той също така повишава тонуса, поддържа гърба в правилна позиция и подобрява стойката на тялото, излъчва инфрачервена топлина и отрицателни йони като така активизира клетките, балансира биотока в организма и генерира магнитното поле,стимулира кръвообръщението и възстновява енергийното поле.

В колана има турмалин, който представлява природен кристал, притежаващ изключителен оздравителен ефект, който не може да се постигне с друг минерал.


В него има също така и 14 бр. магнити,
благодарение на които се осъщетвява магнитната терапия.

В този турмалинов колан има и германий, който има огромно анти оксидантно действие и терапветични свойства. В него има и прах от бамбукови въглища – бамбуковия въглен излъчва инфрачервена топлина, проникваща в кръвоносните съдове,стимулираща акупунтурните точки и цялостно подпомагаща тялото.Начин на употреба:преди да сложите нашият турмалинов колан трябва леко да го навлажните от вътрешната страна, примерно със салфетка.След 10 -15 минути от слагането се забелязва усещане за топлина.


Турмалиновият колан за гръб и рамене може да се използва от 30 мин до 8 часа
, взависимост от нуждите на организма, а при добра поносимост може и да спите с него.


Може в началото да усетите доста голямо загряване, това е нормално и няма да Ви навреди,но ако изпитвате дискомфорт може да го свалите за малко. Турмалиновият колан може да се използва и без да се навлажнява, но тогава ефектът на затопляне ще се появи по- бавно . След свалянето на колана има не големи зачервявания, които отшумяват до няколко часа.Не трябва да се употребява и при:


нарушения на температурната чувствителност на кожата,склонност към кръвотечения, наличие на кардио стимулатори, повишена температура, на места с кожни наранявания, при такива състояния може да се използва 24-48 часа след заздравяването им.ХАРАКТЕРИСТИКИ:


Материал: трислойна структура от специална тъкан, изградена от високо технологични полимерни влакна Размери: от рамо до рамо 45см.Този турмалинов колан: не трябва да се използва от деца, бременни и кърмачки,също ако имате предразположеност към алергични реакции.

arrow_upward