Малка USB прахосмукачка за клавиатура
  • Малка USB прахосмукачка за клавиатура
  • Малка USB прахосмукачка за клавиатура
  • Малка USB прахосмукачка за клавиатура

Малка USB прахосмукачка за клавиатура

A153
4,07 лв.
Количество
Изчерпано

Малка USB прахосмукачка за клавиатура

Малка USB прахосмукачка Прах по клавиатрурата, засичащи копчета?

почти всеки се е сбъсквал с този досаден проблем!

Натрупването на прах по клавиатурата, освен че не е приятно и пречи на работата и забалвенията ни, прахът влиза между копчетата и е доста трудно да се изчисти оттам. Много често в опитите ни да го почистим натискаме разни копчета на клавиатурата и последствията понякога може да са фатални, защото компютърът започва да изпълнява командите и изведнъж може цялата информация в него да се обърка, изчезне и т.н.

А понякога се стига и до там, че е нужно да разглобим цялата клавиатурата, за да се почисти добре.

Тук Ви представяме едно лесно решение относно това - малка USB прахосмукачка, която ще премахне всички замърсявания по Вашата клавиатура за секунди - лесно и безопасно. Тази прахосмукачка за клавиатура е с кабел с usb изход, който може да пъхнете в някой свободен usb порт на Вашия компютър.Освен че, изсмуква праха, тя има и малка четчица, която допълнително спомага за отстраняването на замърсяванията. Прахосмукачката за клавиатура поддържа USB 1.1 и USB 2.0 портове. Usb прахосмукачката е с две степени на работа:

едната е нормална - 18 000 оборота в минута и

турбо - 24 000 оборота в минута.

Прахосмукачката за клавиатура се включва и изключва посредством специален бутон. Тази usb прахосмукачка е снабдена и с LED лампа. Прахосмукачката за клавиатура се разглобява на три части: предна с накрайник, средна - резервоар, и задна с мотор, Тази usb прахосмукачката има и малък филтър, който се почиства. С нейните компактни размери и професионален дизайн е удобна за съхранение и работа. Вземете сега прахосмукачката за клавиатура от нашия онлайн магазин и поддържайте клавиатурата си в перфектно състояние!Характеристики:

· Захранване:DC: 5 V, 800 mA

· Размери:14,5 x 4,5 x 4,5 cм. ;

· дължина на кабела: 90 cм.

· Тегло: 70 гр.

· Цвят: черен, зелен и син

arrow_upward